Κυριακή, 29 Αυγούστου 2010

Βόλτα...από το χωριό του Βαρνάβα προς την παραλία Βαρνάβα

Σημεία και μέρη προς την παραλία Βαρνάβα που κάνουν εντύπωση στον κάθε διερχόμενο οδηγό.Μετά τον Οικισμό της Αγ. Παρασκευής και κατηφορίζοντας προς την παραλία βλέπουμε την κλούβα των ματ μονίμως εκεί.

Ύστερα βλέπουμε το εργοτάξιο του ΧΥΤΑ δίπλα σε μια κατοικία και κοντά στην θάλασσα.

Απέχει μόνο 1,95 χιλιόμετρα απο την θάλασσα...


Στον δρόμο πρός παραλία Βαρνάβα συναντάμε και την οδό Βορείων ανέμων όπου υπάρχουν αρκετές κατοικίες σε πολύ μικρή απόσταση απο τον ΧΥΤΑ (1.200 μέτρα)


Μετά, συναντάμε αυτό το έργο της αδιαφορίας. Κυβικά Νερού της ΕΥΔΑΠ χάνονται καθημερινά από αυτό εδώ το σημείο, όπου έχει σπάσει μια σωλήνα.

Το έργο για την μεταφορά του νερού έχει μάλλον τελειώσει..ή έτσι πιστεύουν οι υπέυθυνοι του έργου. Το νερό έχει έρθει στην παραλία άλλα ο δρόμος έχει μείνει με τις τρύπες και τα χαλίκια απο τότε που πέρασε η σωλήνα της ΕΥΔΑΠ...
Όταν περάσουμε από αυτά τα σημεία, συναντάμε ένα άλλο σημείο όπου υπάρχουν 2 λακούβες εδώ και 3 χρόνια και για να τις αποφύγουν οι οδήγοί πατάνε αντίθετο ρεύμα...

Τελειώνοντας φτάνουμε στην διασταύρωση 1η με 2η παραλία όπου όποιος θέλει να στρίψει για την πρώτη παραλία πρεπει να κάνει τον σταυρό του και να στρίψει διότι είναι μεγάλη στροφή, δεν υπάρχει ένας καθρέφτης οδών κυκλικός ώστε να υπάρχει ορατότητα και πολλές φορές έχουν συμβεί ατυχήματα.

καθρέφτης οδών κυκλικός


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου