Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

Τι μας λέτε κα. Μπιρμπίλη; Αλήθειά! ΧΥΤΥ και όχι ΧΥΤΑ στο Γραμματικό;; Ποιούς κοροϊδεύετε με αυτές τις μπαρούφες;

Αυτά που μας πουλάγατε απο πέρυσι (2009) ΧΥΤΑ-ΧΥΤΥ-ΧΥΤΕΑ-ΟΕΔΑ κ.λ.π. αποκαλύπτονται απο το παρακάτω έγγραφο το οποίο προδιαγράφει το μέλλον αυτών των 2 νέων ΧΥΤΑ (που θα μετεξελιχθούν σε ΧΥΤΥ(φέξε μου και γλίστρησα..)) περιοχών...
..Αφού θα έχουν μολύνει την λίμνη του μαραθώνα , τον Ευβοϊκό, τους ανθρώπους απο τα αιωρούενα σωματίδια τον ΧΥΤΑ , τους γλάρους που θα γευματίζουν στο ΧΥΤΑ και ύστερα θα κάνουν μπάνιο στις θάλασσες, τους αθίγγανους που θα κυλιούνται στο βούρκο του ΧΥΤΑ και ύστερα θα κλεβουν και κανά σπίτι.
Αλλά βέβαια τότε δεν θα έχει ματ και αστυνομία στα μέρη εκει. Τώρα έχει για να φυλάνε απο τους χούλιγκανς των γύρω χωριών που θέλουν να πάνε στα χωράφια τους ή να ανάψουν ένα κερί στήν εκκλησία απο τα θύματα του Helios.

Ντροπή σας...

Ξεφτιλίσατε την χώρα, τις αρχές και τις αξίες αυτού του τόπου, που κάποτε ήμασταν περίφανοι που ζούσαμε έδω και πλέον ντρεπόμαστε.

Όταν κα. Μπιρμπίλη δεν υπάρχουν κάδοι ανακυκλωσης και σωστή ενημέρωση στους πολίτες, δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να γίνουν ΧΥΤΥ, θα παραμείνουν ΧΥΤΑ και θα δηλητηρίαζουν την Ελλάδα για χιλίαδες χρόνια.

Και εσείς κάντε όνειρα για μια Αττικη 2014 με πλακόστρωτους δρόμους, ποδηλοτόδρομους , μονοδρομήσεις κέντρικών δρόμων (Πατησίων-Αχαρνών) και παπάκια με πράσινα άλογα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου